Team NRW:

 

Home

Back

 

Team NRW, waarom is dit team zo belangrijk voor mij?

Niet alleen dat ze mij de mogelijkheid geven om sportief beter te worden. Ik train heel vaak met de meisjes en ik krijg zo mijn nodige trainingpartners.

Als in je groep een Stephie Groß, 13 keer Duits kampioen, 3 keer zilver op WK en 2 keer zilver op EK is, en zij al haar ervaring en inzicht meebrengt, dan moet je daarvan iets leren.

Maar zij geven mij ook veel op persoonlijk vlak. De meisjes zijn voor mij echte vriendinnen geworden. En dan maakt het helemaal niets uit, dat wij niet voor hetzelfde land uitkomen. Ik zal nooit vergeten toen ik in 2006 de Oslo Open won en de meiden stonden te schreeuwen alsof eentje uit de eigen ploeg had gewonnen. Misschien zien ze mij ook een beetje als eentje van hen. Ik voel me in ieder geval "pudelwohl" als ik met de meiden samen ben.

Laura, Nina, Franzi, Jasmin v.B., Jasmin S., Ramona, Natascha, Lisa H., Monique, Aline, Denise, Svenja, Stephie, Jennifer, Yvonne, Jenny, Mandy, Madlene, Anna, Lisa P.  Michelle K., Sabrina, Michelle D., Angelina, Elena en "last but not least" Nadine

Dankeschön,

Jessica

Ik hoop, dat ik niemand vergeten ben.

  Het meisjesteam van Nord-Rhein-Westfalen (NRW)

        Samen met mijn vriendin Nadine van Berkum op het EK in Warschau