Nieuwsarchief 2017: 

 

Home

Nieuws

 

 

11-12-2017

Sinds eind september neem ik deel aan de Poolse ploegencompetitie. Een ploeg bestaat uit 3 grieks-romeins, 3 vrij-stijl en 3 vrouwen gewichten. Tijdens de GP van Polen in juli werd ik dus gevraagd door mijn team "AZ Supra Brokers" uit Wroclaw om deel uit te maken van hun ploeg. Ik heb dus toegezegd en zodoende vlieg ik dus vaak op en neer naar Polen om te worstelen. Ons team heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en zijn dus al zeker van een plaats in de eindronde. Super vet ! Top ervaring en heb het super na mijn zin.

Foto na de laatste wedstrijd tegen Warschau.

21-10-2017

Gisteren op NOS 3 in het programma "Het Klokhuis" een mooie uitzending over worstelen met ...., mij.

Klik hier

25-08-2017

Mijn WK zit er helaas op. Na mijn winst tegen N. Erdenesukh (MGL) met 12-4 heb ik verloren van E. Demirhan (TUR) met 4-3. Er had in de laatste ronde meer ingezeten maar het kwam er niet uit. Extra zuur om met 1 punt verschil te verliezen en zij uiteindelijk een bronzen medaille behaald. Maar helaas gaat dat zo in de sportwereld. Nu ga ik vandaag nog even genieten van Parijs en de komende tijd me lichaam even de rust geven die het nodig heeft.

Dankjewel aan alle mensen die gisteren aan mij gedacht hebben en berichtjes gestuurd hebben en ik had natuurlijk een top fan team live erbij die voor me gejuicht hebben. En daarbij was mijn oma de aller eerste keer mee naar een toernooi en heeft zij me kunnen zien worstelen. Dus hoe dan ook blijft deze WK speciaal voor mij.

      

      

19-08-2017

Net terug van het laatste trainingskamp in Kiev (UKR). Volgende week beginnen in Parijs (FRA) de wereldkampioenschappen. Wij vertrekken op dinsdag 22/08 richting Parijs. Woensdag is de weging en op donderdag moet ik dan de mat op.

Hier kun je de wedstrijden live volgen.

En hier ook nog een foto van de trainingsgroep in Kiev.

 

09-07-2017

Gisteren ben ik vijfde op het internationale toernooi in Warschau (POL) geworden. In de kwartfinale won ik van E. Yankova (BUL) met 8-6 punten. Yankova won op de Spelen in Rio nog de bronzen medaille. In de halve finale verloor ik tegen L. Chun (CHN) op touché. Even niet opgelet en ze had me te pakken. Voor de derde plek verloor ik van A. Lukasiak (POL) met 1-1 (Lukasiak maakte het laatste punt). Ik ben heel tevreden over dit toernooi. Ik zie dat ik mijn trainingen in de wedstrijden kan omzetten. Alleen ben ik nog niet fit na mijn operatie en was ik fysiek helemaal leeg naar de partij tegen BUL. Daar moet ik nu aan werken voor het WK. Tijd is nog genoeg, als ik alleen blessurevrij blijf. Als laatste voorbereiding ga ik begin augustus samen met Duitsland voor 10 dagen naar Kiev (UKR).

10-06-2017

Persbericht :

Tokyo here we come !

2016 was het jaar dat Jessica Blaszka, dankzij een fenomenale 3de plaats op het WK, als eerste Nederlandse vrouw ooit, deel mocht nemen aan de Olympische Spelen op het onderdeel worstelen. Ook al was het resultaat misschien niet naar verwachting, de Spelen gaven haar de juiste impuls en energie om nog vier jaren alles opzij te kunnen zetten voor de ene ultieme doel: Een medaille bij de Olympische Spelen.

Om dit doel te kunnen bereiken werd afgelopen maanden naarstig gezocht naar een nieuwe sponsor. Daar waar eerder Topsport Limburg en Top Vintage al bereid waren gevonden Jessica financieel te steunen gedurende het traject naar de Olympische Spelen, diende zich onlangs ook een nieuwe sponsor aan. Wat bleek, Pascal Dassen van Stadion Uitzenden, was namens zijn bedrijf opzoek naar uithangbord dat paste bij zijn bedrijf en een persoon die de drie kernwaarden van zijn bedrijf, Humor, betrouwbaarheid en No-Nonsense kon vertegenwoordigen. Nadat beide partijen met elkaar in gesprek waren gegaan, konden de handel al snel in elkaar worden geslagen.  

Met hulp van Kim Paffen, die een fantastische fotoshoot verzorgde kon Jessica’s auto met hulp van de mensen van APS Groep  worden omgetoverd tot een ware eyecatcher.

Dankzij haar sponsoren kan Jessica zich nu volledig focussen op de haar traject naar Tokyo.

 

Met Haiko Salzmann, Pascal Dassen en Ralph Schaepkens van Stadion Uitzenden

10-05-2017

Gisteren in het AZM in Amsterdam aan mijn scheenbeen geopereerd. In 2013 werd er en cyste verwijderd, maar omdat deze altijd weer terug kwam en deze me toch stoorde tijdens het sporten heb ik besloten om ze nog een keer te laten verwijderen. Dus nu even 2 weken pauze.

04-05-2017

Maar een zevende plaats voor mij op het EK in Novi Sad (SRB). Mijn eerste partij tegen J. Savic (SRB) op touché gewonnen en daarna tegen A. Vuc (ROM) op punten verloren. De ROM verliest daarna tegen M. Stadnik (AZE) en zodoende geen herkansingen meer voor mij. Teleurgesteld !

22-02-2017

Zoals vorig jaar, ook dit jaar weer een 7° plaats voor mij hier in Klippan. Mijn eerste wedstrijd kon ik tegen Stankevich (BLR) op touché winnen. Daarna heb ik tegen Susaki (JPN) op technisch overwicht verloren. In de herkansingen kon ik tegen Réczi (HUN) op touché winnen, daarna verloor ik op punten van Chepsarakova (RUS) en de scheidsrechters. Bleef uiteindelijk een 7° plaats voor mij.

Na het toernooi ben ik nog tot woensdag op het trainingskamp gebleven en heb ik natuurlijk ook mijn vroegere buurman opgezocht.

 

30-01-2017

Vanaf vandaag nog een week trainingskamp hier in Parijs.

29-01-2017

Top in het nieuwe seizoen gestart. Een eerste plaats voor mij op de GP van Parijs. Eerste wedstrijd tegen Ramona Eriksen (NOR) bij een stand van 10-0 op touché gewonnen. Iets moeilijker ging het tegen Viyaleta Chyryk (BLR). In de halve finale won ik van Kseniya Stankevich (BLR) door opgave. In de finale wist ik Julie Sabatie (FRA) bij een stand van 10-0 ook op touché te zetten. Goed voor goud !

14-01-2017

Zo het eerste trainingskamp zit erop. Samen met het Duitse team in Hennef (GER) 10 dagen goed getraind. Eind deze maand is dan ook alweer het eerste internationale toernooi in Parijs (FRA).

01-01-2017

Ik wens iedereen een gezond en gelukkig 2017.